Årsager til for tidlig sædafgang

jeg kommer for tidligtFørst og fremmest, hvis du bare har oplevet en episode af for tidlig sædafgang for første gang i dit liv, kan du bare springe denne artikel. Årsagerne til for tidlig sædafgang er mange og varierede, og nogle gange i sit liv, vil en mand blive offer for en eller anden af ​​dem. Med andre ord, for tidlig sædafgang, selv i en rask mand, er det ikke usædvanligt eller ualmindelige.

Dog kan hvis du jævnligt oplever denne lidelse, og nogle har oplevet det i årevis, vel vidende årsagerne til for tidlig sædafgang muligvis være det første skridt til at påvirke en kur jeg kommer for tidligt.

Det kan hjælpe at vide, at du ikke er alene! Det er blevet anslået, at 20 % af mænd i alderen mellem 18 og 59 regelmæssigt er plaget af problemet.

Så hvad der forårsager for tidlig sædafgang hos ellers tilsyneladende raske mænd i deres bedste seksuelle liv? Har de nogen mærkelige virus eller uhelbredelig sygdom, eller er de bare nødder?

Nå, forskning har påvist, at de grundlæggende årsager til for tidlig sædafgang er normalt psykologisk, men det betyder ikke, du er nødder, eller at kun en psykolog kan helbrede dig. Faktisk så meget kendt om det emne, der er mange teknikker og masser af rådgivning til rådighed for en lille praktisk selvhjælp.

Tilsyneladende, for tidlig sædafgang er primært et resultat af en frygt for seksuel fiasko. Dette er meget ofte forbundet med fraktil dysfunktion, hvilket er også ofte behandles enten gennem medicin såsom Via grå eller Calis, eller gennem forbedringer af fysiske eller følelsesmæssige tilstand.

Lidt komplicerer enhver diskussion af årsagerne til for tidlig sædafgang er det faktum, at ” for tidligt ” er en diset koncept, og enhver orgasme eller sædafgang kan kaldes ”forhastet”, hvis det sker, før de to parter (normalt to, men man ved aldrig i disse dage) ønsker det. Der er ingen konkret medicinsk standard for en frist, der adskiller en ”tidlig” ejakulation fra … ja, en moden én, jeg gætte!

Men tidligt betyder normalt, at begge parter er skuffede over resultatet. Selvfølgelig kan dette kompliceres af, at kvinder tager længere tid at opnå fuld seksuel ophidselse og den kvindelige orgasme kan ofte forekomme længe efter selv en ikke – for tidlig sædafgang mandlige har givet op og affyrede hans eneste chance. Det er let i denne situation for en mand at tage, hvad der kan være et relativt lille problem, og gøre den større (dårligt valg af ord). Dette er et eksempel på en måde, hvor en vis mængde let behandles vanskelighed kan begynde at væven store i sindet af manden og dermed opmuntre til betingelse for at blive værre.

Så mens den seksuelle partner ikke kan være årsag til for tidlig sædafgang, kan den seksuelle partner være en konkret hjælp i at konstruere en “kur” for tidlig sædafgang. Forståelse og opmuntring fra deres side, kombineret med en villighed til at være en aktiv deltager i den behandling, som kan være sjovt for begge dele, kan bidrage til at gøre eller bryde en indsats for forbedringer, ligesom en reel eller forestillet negativ reaktion på en reel forekomst af præmatur ejakulation kan forværre problemet.

Men da problemet kunne tænkes opstå under en solo onani session, vi stadig nødt til at finde årsagerne til for tidlig sædafgang og nogle kure for tidlig sædafgang.

Et stykke af beviser for, at læger bruger til at bestemme de mulige årsager til for tidlig sædafgang er, om det er det, der kaldes ”primær” eller ”sekundære”. Primær betyder, at problemet har eksisteret i den seksuelt aktive liv i manden, og sekundære betyder, at det er begyndt at opstå efter en periode med forholdsvis normal seksuel aktivitet.

Som nævnt tidligere, årsager til for tidlig sædafgang er ofte psykologisk karakter:

1. . Dagcentre erfaringer, som provokerede frygt for opdagelse under onani, for eksempel kan stadig forårsage problemer.

2. . Støder en særlig negativ familie holdning til sex i din barndom, kan få dig til at ”kapløb” for at fuldføre seksuel aktivitet, fordi du føler, at det er ”beskidt” eller ikke tilladt.

3. . Impotens, mens selv ofte en behandlelig fysisk tilstand, kan skabe en følelse af behov for at ”få det gjort”, før du mister din erektion.

4. . Problemer og bekymringer om sundhed, penge, parforhold, eller nogen form for stress i dit liv, kan udløse en begivenhed eller række af begivenheder.

5. . Som antydet ovenfor, kan negative reaktioner fra en sexpartner også udfældes problemet i, hvad der ellers ville være en normalt glad, seksuelt opfyldt han.

Som man kan forestille sig, når begivenheden har fundet sted, er det ikke urealistisk at forestille sig, at det bliver så fokuseret på af den mand, at det bliver en selvopfyldende profeti, uanset hvad dens årsag eller dets intensitet eller frekvens sagen.

De andre hovedårsagerne til for tidlig sædafgang er visse medikamenter, men disse er sjældne.

Dårlige nyheder: Det er i dit hoved!

Gode ​​nyheder: det er behandleligt!

Okay, efter gennemgang af listen over mulige årsager ovenfor, bliver det klart, at man overhovedet kan løse problemet selv. Efter alt, er det ikke som om du har brug for kirurgi eller kommer til at dø af det. Faktisk store medicinske problemer i forbindelse med for tidlig sædafgang er, at det kan være relateret til en mere alvorlig tilstand, eller det kan have en indvirkning på fertilitet. Andre end det, er skaden primært gjort for at dit ego, og dit forhold til din seksuelle partner.

Hvis nogle negative erfaringer har haft en indvirkning på din seksuelle præstationer, finde det og vender det kan være alt der er nødvendigt. Hvis du oplever impotens, kan få det behandlet hjælpe problemet. Hvis du har et højt niveau af stress, der beskæftiger sig med de problemer eller tage op en slags afslapning proces som meditation kan gøre det trick. Der er mange referencer til rådighed online eller endda i dit offentlige bibliotek, som kan hjælpe dig med at træffe en velinformeret beslutning om din personlige årsag til for tidlig sædafgang og de mulige midler til at ændre situationen.

På den anden side, kan det være for kompliceret for dig at håndtere selv, eller kan involvere medicinske tilstande, som skal behandles på et professionelt niveau.

Uanset om dit valg for professionel hjælp er din familie læge, en psykolog eller en psykiater, læser listen igen, og indse, at du kan blive bedt om at videregive nogle meget følsomme oplysninger om alle dine seksuelle oplevelser, dit hjem liv som barn og som en voksen, dine relationer til dine forældre og andre familiemedlemmer, dit helbred … listen fortsætter. De professionelle vil skulle du ærligt og helt videregive alle oplysninger, så vær forberedt, før du går ind for at se dem.

I virkeligheden, ikke bare være mentalt og følelsesmæssigt parat til at ” få det gjort.” I stedet dykke dybt ind i din historie, tanker og følelser før besøget for glemte begivenheder, oplevelser og følelser, som kan være relevante. Vi er alle blevet spurgt af en læge i mindre vanskeligste situationer, hvis der var noget galt, og svarede, at alt var fint, eller gav en lille liste over problemer, kun at tænke på flere mere når vi havde forladt kontoret. For en læge eller anden professionel til at hjælpe dig, vil du nødt til at have så meget information til rådighed som muligt for dem at vurdere og arbejde med.

Som påpeget tidligere, kan den villige og forståelse bistand fra din sexpartner være uvurderlig i noget, der er gjort i håb om at skabe en kur for tidlig sædafgang.

Årsagerne til for tidlig sædafgang kan varieres og sammenflettede. Hvis du ikke kan finde ud af det eller løse det ved dig selv og / eller med hjælp af din seksuelle partner, der er visse teknikker og medicin, der kan hjælpe. nogle af disse teknikker kan læres af de mange tilgængelige referencemateriale eller gennem lidt velovervejet forskning på internettet. Medicinsk intervention vil naturligvis kræve en læges hjælp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *