Behandling af hæmorider

behandling af hæmoriderHæmorider er også kendt som bunker, og er hovedsagelig hævede vener, som opstår i foringen af ​​rektal passage. Symptomerne kan normalt variere fra kløe, hævelse, smerter og blødning. Hæmorider begynder at danne internt ( interne hæmorider ) og i sidste ende kan strække nedad og stikker ud anus som klumper kendt som eksterne hæmorider . Bestem årsagen Den vigtigste årsag til hæmorider kommer i forskellige former, og det er vigtigt at vide, hvad der forårsager din hæmorider for at vælge den rigtige behandling.

De vigtigste årsager til hæmorider falder i følgende liste:

  • Siddende eller stående i lange perioder
  • Ikke nok fiber i din kost.
  • Graviditet og fødsel.
  • Løfte tunge genstande
  • Sidder på toilettet i lange perioder.
  • Forstoppelse og belaste under afføring kan også være forårsaget af hård afføring (lavt fiber og lavt vand indtagelse kan forårsage dette).
  • Regelmæssig svær hoste eller nysen
  • Analt samleje.

Hvis du kan bestemme, hvilke af de ovennævnte årsager er ansvarlig for dine hæmorider , kan det hjælpe med at forhindre din hæmorider kommer tilbage. Behandling af Hæmorider Det første skridt i behandling af din hæmorider indebærer rydde op symptomerne , såsom kløe, svie og smerte.

Dette kan opnås med de følgende metoder:

Brug over the counter topiske cremer såsom Forberedelse H , Tronolane , Hemorid eller Tucks er kendt for at give midlertidig lindring for symptomer på hæmorider. OTC smerte medicin er nu en regulær anbefaling til at lindre smerter forbundet med hæmorider.

Naproxennatrium tabletter såsom Aleve kan lindre ubehag , fordi de er anti- inflammatoriske.

Det andet skridt er at skrumpe hæmorider ved hjælp af følgende metoder:

Under en Sitz Bath, tilgængelig fra de fleste apoteker, er disse specielt lavet til iblødsætning din hæmorider uden at skulle tage en fuld bad. Du bør tage et Sitz Bath 3-4 gange om dagen, og for omkring 15 minutter lang. Tager homøopatisk medicin ved hjælp af kun naturlige ingredienser kan hjælpe gradvist og naturligt skrumpe hæmorider. Ved at bestemme årsagen til hæmorider såvel som at tage en naturlig holistisk tilgang til behandling af din hæmorider, kan du hovedsageligt helbrede din hæmorider og forhindre hæmorider i at vende tilbage i fremtiden. Der er forskellige naturlige helbredelsesmetoder på markedet i dag, så det er vigtigt, du forskning og forstå, hvordan de fungerer korrekt, før du vælger den rigtige holistisk kur, der vil arbejde for dig.

Læs mere om behandling af hæmorider her: http://xn--hmoride-fri-98a.dk/om-behandling-af-haemorider

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *