Værd at overveje når du skal købe ny crosstrainer

hvilken crosstrainerMed så mange producenter producerer elliptiske maskiner, hvor ikke en person begynder, når man ser at købe en crosstrainer træner? Hvad skal du kigge efter, når de køber en elliptisk? Elliptiske crosstrainere er et stort stykke af hjerte-kar- udstyr. Grunden til så mange mennesker tiltrækkes af disse maskiner er på grund af den ringe indvirkning på deres samlinger hvilken crosstrainer.

Nøglen til at finde en god elliptisk er at finde en enhed, der placerer din krop i en lige lodret linje i stedet for at tvinge dig til at læne sig ind i maskinen. Dårligt designede ellipseformede at skubbe brugeren videre sætte stress på lænden og rygsøjlen. Hvis du får en elliptisk, der har bevægelige arme, så sørg for, at armene ikke hyperextend dine arme / albuer eller tvinge dig til at rocke din overkrop side til side. Flytning på denne måde vil lægge pres på dine led. Sørg for, at pedalen afstand hvor du står tæt sammen. Dårligt designede maskiner har pedalafstand af 4 – 7 inches lang, mens dine højere kvaliteter Home / kommercielle enheder har pedalafstand af 2 – 3 niches. At have for bred en gangart / plads vil lægge unødvendige stress til dine hofter forårsager potentielle problemer justering.

Når du kommer forbi disse forhindringer, vil du være klar til at vælge den rigtige elliptiske for dig. Typisk vil din bedre ellipseformede spænder overalt fra $ 1500 til $ 4.000. Husk på, at den række af forslag er et afgørende problem. Der er 3 typer af elliptiske maskiner. Front Drive hvor hjulet der er spinding er i front, Råer Drive hvor hjulet der er spinding er i ryggen, og den nye Hybrid Center Drive, hvor hjulet der er spinding er i centrum. Alle disse har en unik følelse. Når man ser for en af ​​disse ellipser, så sørg for at gå til en specialitet forhandler for at få korrekt monteret

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *